Clienten ervaringen

Add A Testimonial
Margriet
2019-09-11, 14:47
Ik ben nu de cursus van Anita aan het volgen. Elke avond is weer een feestje! Anita weet alles heel helder en duidelijk over te brengen. Je kunt vanaf de eerste dag aan het 'werk' met praktische maar vooral fijne oefeningen. Daarbij komt nog haar enthousiaste, positieve en warme energie. Een cadeautje voor jezelf! Ik kan het iedereen aanraden!
Jackie Engels
2019-07-14, 16:19
3 jaar geleden bij Anita 10 sessies gevolgd. Wat een ervaring om anders in het leven te staan en volop te genieten. Na een jaar ernstig ongeluk met mijn partner. De sessies hebben daar toen alle vruchten van geplukt. Als ik dat niet gehad had dan had ik niet geweten hoe ik daar door was gekomen. We staan nu vol hoop liefde geluk in het leven. Elke dag weer. Het is zo fijn om te zien dat je dit echt wel zelf kunt. Niks moet, alles mag.
Anita nogmaals dank voor alles wat je mij hebt laten inzien en laten inspireren hoe mooi het leven kan zijn.
Ans
2019-04-06, 09:48
De lessen van Anita hebben mij rust gebracht. Dagelijks neem ik tijd voor mezelf zodat ik alles weer in perspectief zie. Ik kan het iedereen aanraden.
Marij
2018-12-02, 09:27
Na het bijwonen van een lezing van Anita was ik zo nieuwschierig en enthousiast geworden over haar benadering ..... dat er een paar persoonlijke sessies bij haar volgden !
Wat een inzichten heeft me dat gebracht !!!
Zo verhelderend en duidelijk .... to the point was het , en dat met een gevoel van respect en liefde werd een opening met handvaten zichtbaar die voor rust en duidelijkheid Zorgen !!
Ik wil je dan ook bedanken voor alle hulp , het is een verrijking voor mijn leven
Toos
2018-12-02, 08:58
Heb afgelopen jaar de cursus gevolgd bij Anita, en het was een bijzondere, waardevolle ervaring. In mijn dagelijks leven pluk ik daar nog steeds de vruchten van zowel in mijn privé-als in mijn werkrelatie. Daarbij heeft Anita een fijne, warme energie bijzich en een fijne persoonlijkheid. Ben haar nog steeds dankbaar dat ze dit samen met mij teweeg gebracht heeft.
Daddy
2017-07-31, 08:11
Test berichtje ervaringen pagina